Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, bir yandan yaklaşan ilçe ve il kongresine hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da Nevşehir kamuoyunu yakından ilgilendiren konuları da yakın takipte.

OHAL’in yeniden uzatılmasıyla birlikte son günlerde hız kazanan FETÖ/PDY soruşturumlarını yakın takibine alan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, yapılan soruşturmaların akıbetini yakından takip ediyor.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde ilimizde sivil toplum kuruluşlarının ve bir siyasi partinin de tepkisine neden olan bir okul müdürünün açıklamalarıyla ilgili başlatılan soruşturmanın seyrini de yakın takibine alan MHP İl Başkanı Kaya, önümüzdeki günlerde İş Kur tarafından başlatılması planlanan TYÇP personel alımlarını da yakın takibine almış durumda.

Söz konusu konularla ilgili önümüzdeki günlerde Nevşehir kamuoyunu bilgilendirici açıklamalarda bulunmaya hazırlanan MHP İl Başkanı İlhan Kaya’nın kamuoyunu yakından ilgilendiren bu konularla ilgili oldukça önemli açıklamalarda bulunması da bekleniyor.