Avanos ilçe Kaymakamı Muhammed Sait Baytok, ilçede hasta ziyaretlerinde bulundu.
Ziyarette; “Son Yıllarda devletimizin Sağlık alanında Müthiş bir atılım sağlaması ile dünyada eşi benzeri olmayan sağlık hizmetlerine imza attığını gördük, evde bakım hizmeti, yaşlı, bakıma muhtaç, kronik rahatsızlığı bulunan ihtiyaç sahiplerinin sosyal ve ekonomik olarak desteklenmesi dahil birçok alanda önemli reformlar yaptı. Türkiye’mizin Sosyal Devlet gereklerinin en iyi şekilde uygulandığı bir Ülke Haline geldi” dedi.
Mübarek Ramazan ayında mahallelerde hane ziyaretleri yaparak vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam Baytok, “Devletimizin imkanlarını vatandaşlarımızın en iyi şekilde yararlanması için kullanılıyoruz. Bizlerin yapabileceği bir şeyler varsa ilgili kurum idarecileri ve bizler sizlerin yanındayız. Bir ihtiyacınız varsa başımızın üstüne” diye konuştu.
Abdullah Bilgiç Kaymakam Muhammed Sait Baytok’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “Allah Devletimize Milletimize Zeval vermesin nereden nereye Avanos Kaymakamı ayağımıza bizim derdimizi sormaya gelmiş geçmiş olsun demeye gelmiş bundan büyük devlet mi olur” dedi.
Kaymakama ziyaretinde Avanos İl Genel Meclis Üyesi Şaban Topuz, Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Çelik ile Alaaddin Mahallesi Muhtarı Ihsan Balkan eşlik etti.