Bölgesel Amatör Ligi(BAL) liginde Nevşehir’in tek temsilcisi olan Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ve Nevşehirspor Başkan vekili Emrah Akün Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mustafa Eldivan'ı makamında ziyaret ederek, kulüp çalışmalarına ilişkin olarak bilgiler verdiler.

Ziyarette 2016-2017 futbol sezonu öncesinde transfer çalışmalarının tamamlandığını söyleyen Leblebici, hedeflerinin de Şampiyon olarak 3. Ligde mücadele etmek olduğunu kaydetti.

Biz Nevşehirspor'u tüm ilçeleriyle beldeleriyle ve köyleriyle kucaklaşmasını arzu ediyoruz.  Yıllardır özlenen Başarının ancak bu şekilde geleceğine inanıyoruz diyen Başkan Leblebici Avanos ilçe sahasını tahsisi konusundaki destekleri için Eldivan'a bir kez daha teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getiren Genel Sekreter Eldivan, Nevşehir İl Özel İdaresi olarak her zaman Nevşehirsporumuzun yanında olduklarını söyledi.


 Ziyarette,  Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, üzerinde Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mustafa Eldivan’ın isminin yazdığı 50 numaralı Nevşehirspor forması hediye etti.

Teşekkürlerini ifade eden Eldivan'da, Kırmızı- Beyazlı Formayı giyerek yeni tasarımıyla yeni sezon Nevşehirspor formasının çok güzel olduğunu belirtti.

Ziyaret, Yeni sezona ait karşılıklı fikir alışverişi ve yapılan istişarelerle son buldu.

Ziyarette Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici'ye Nevşehirspor Başkan vekili Emrah Akün'de eşlik etti.