Yaklaşmakta olan 31 Mart mahalli idareler seçimi öncesi AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, yoğun bir hafta sonu programını daha geride bıraktı.

Hafta içinde Nevşehir merkeziyle, ilçe ve beldelerini gezen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Pazar günüde Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin ve Karapınar kasabaları ile Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabalarını ziyaret ederek AK Parti teşkilatı ve vatandaşlarla toplantılarına devam etti. Günü Nevşehir merkez Forum Kapadokya AVM'de AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı için destek ziyaretleri ile tamamladı.

Tatlarin’de Halkımızın Kararı Hizmetin Devamı ...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Tatlarin’deki bu coşku, birlik ve beraberlik gösteriyor ki 31 Mart’ta yeniden AK Destanı yazacaksınız. Gönül Belediyeciliği ile kazanan Tatlarin, Acıgöl, Nevşehir, Türkiye olacak. Şer ittifakına aziz milletimiz fırsat vermeyecek. Kazanan milletimiz olacak.”

Karapınar’da Güneş'li Günler göreceğiz...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Karapınar, her zaman AK davanın yılmaz savunucusu oldu. Milli ve manevi değerlerimizle bezenmiş beldemiz, Belediye Başkan adayımız Yasin Güneş ile 31 Mart’ta da yola devam diyor. Memleket İşi Gönül İşi “

Ortahisar Kasabamız AK Belediyeciliğe hazır...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Turizm seferberliğimiz ve Kapadokya Alan Yönetimi çalışmalarımız ile Ortahisar’ı ve bölgemizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Mustafa Ateş’e 31 Mart’ta vereceğiniz destekle, Gönül Belediyeciliği’ne AK Belediyeciliğe Ortahisar’ımızı kavuşturacaksınız.”

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Mustafa Ateş'te; "Ortahisarımızda yapmayı planladığımız Halısaha ve Spor Kompleksinin yerinde incelemelerde bulunarak, destek sözü veren, ardından da Ortahisar Sporlu futbolcularımıza verdiğimiz yemekte sporcularımızı ziyaret ederek bizleri gururlandıran, Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa AÇIKGÖZ ile Nevşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Rasim ARI’ya çok teşekkür ederiz.

Öyle güzel müjdeler aldık ki; Allah’ın izniyle 31 Mart'ta Ortahisar Kazanacak... 
Koruma Amaçlı İmar Planı, 
Halısaha,
Doğalgaz..

Nevşehir'de Rasim Arı ile yola devam...

Milletvekili Açıkgöz:'Nevşehir Belediye Başkan adayımız Rasim Arı ile Forum Kapadokya’da alışveriş yapan hemşerilerimizi ve mağaza çalışanlarımızı ziyaret ediyoruz.‬ ‪Bir Hayalimiz Var büyüyen ve gelişen Nevşehir’imiz için AK kadrolar 31 Mart’ta da göreve hazır. Destek sizden, hizmet bizden Ak parti “dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'e ziyaretlerinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, Meclis üyes, adaylarıda eşlik ettiler.