Açılış programına Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Oktay Şımarmaz, Semerkant Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Feralan, Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen, Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve çok sayıda davetli katıldı.

Moda Harem, Tuğba & Venn Giyim mağazası önünde düzenlenen kokteylin ardından, Mehmet Yazgı hocanın okuduğu Dualar eşliğinde işletmenin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış kurdelasını Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, Semerkant Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Feralan , Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve Moda Harem, Tuğba & Venn Giyim mağazası işletmecisi Bektaş İşler birlikte kestiler.

Açılış sonrası davetlilere çeşitli ikramlar ve çocuklara palyaçolar eşliğinde balonlar dağıtıldı.

Açılışa özel %30 indirim ve sürpriz kampanyalarla "Moda Harem, Tuğba & Venn" davetlilerin mağazayı gezmesi ile Nevşehir halkına hizmet vermeye başladı.

Tesettür Giyim ve fazlası ile Bay ve Bayan giyim üzerine aklınıza gelebilecek her şey Şimdi "Moda harem, Tuğba & Venn" Giyim mağazasında... 

"Farklı, Zevkli , Kaliteli , Şık , Bol çeşit ve Hesaplı Giyinmeyi sevenler için "Moda harem, Tuğba & Venn" Giyim mağazası için mağazamıza mutlaka uğramalısınız... Acele edin, Açılışa özel indirimli kampanyalarından mutlaka sizde faydalanın...." 

Moda Harem, Tuğba & Venn Giyim mağazası Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olsun.

Adres:  Yeni mahalle Lale caddesi No:6 Nevşehir