Nar belediyesinin sosyal etkinlik  kapsamında  Her  eve bir fidan 5000 fidan dağıtımı  çalışmaları   bu yıl  5000 adet gül  fidanı ve  beraberinde saksıda  karanfil çiçeği  dağıtımı şeklin de gerçekleşti.
Başkan  ERDOĞMUŞ  ;   Evlerimizde   çiçekler  açsın,  bahçelerimiz  yeşile doysun , gönüllerimizde Gül  Peygamberimizin sevgisinin  coşması temennisiyle ,  bu yıl da Gül fidanı ve karanfil  çiçekleri dağıtımını gerçekleştirdiklerini  söyledi.
Dağıtmak bizden , çevreyi güzelleştirmek için fidanları toprakla buluşturup büyütmek  vatandaşlarımızdan  diyen  ERDOĞMUŞ    konuyla ilgili bir hadisi şerifi  de hatırlatmak istediğini ifade ederek , "Bir kimse bir ağaç diker de o ağaç yetişip olgunlaşırsa, Allah Teala o ağaç sebebiyle o kimse için cennette bir ağaç diktirir."  Buyurmaktadır.  diyor   Sevgili Peygamberimiz   dedi.
 Dünyadaki hayatın  sağlıklı  devam etmesi ne katkı sağlamak için  gelecek yıllarda da  fidan  dağıtımına  devam  edeceklerini  söyleyen  ERDOĞMUŞ ,  Alemlere rahmet peygamberimizin  doğumunun  1445 . yılın da en az  1445 salava tı  şerife  getirmeyi vatandaşlarımıza  tavsiye ederek ,  3 ayların tüm insanlığa  hayırlar getirmesini  diledi.
Gül fidanı ve karanfil çiçekleri dağıtımına yoğun ilgi gösteren  vatandaşlar  Başkana teşekkür dileklerini  ilettiler. Somuncu baba filmi içinde, Başkan ERDOĞMUŞTAN  Söz aldılar.