Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) tarafından, Nevşehir il geneli hastanelerde sağlık çalışanlarına dağıtılmak üzere 2000 adet maske gönderildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan NEVBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Tekin, "Nevşehir il ve ilçelerdeki hastanelerde sağlık çalışanlarına dağıtılmak üzere Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğüne 2000 adet maske bu gün kargo ile gönderilmiş olup, 1000 Adeti NEVBİAD derneğimiz kalan 1000 Adeti NEVBİAD üyesi Nevşehirli değerli İşadamı Yaşar Eroğlu tarafından karşılanan toplamda 2000 Adet FFP2 Medikal Tıbbi Maskeler Nevşehir İl Sağlık Müdürümüz Dr. Rahim Ünlübay'a teslim edilmiştir. Bu süreçte, ihtiyaç duyulduğunda ilerleyen günlerde de her zaman memleketimizin yanında olacağız. " dedi.

NEVBİAD Başkanı Tekin, Nevşehirli hemşehrilerimizden de bir istirhamım var. Bu süreci başarı ile yürüten Sağlık Bakanımız ve Sağlık çalışanlarının tavsiyeleri doğrultusunda Sağlık Bakanlığımızın,  İl Sağlık Müdürlüğümüzün ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüzün aldığı kararlara mutlaka ama mutlaka uymalarını rica ediyor, tüm Nevşehirli hemşehrilerimizi evde kalmalarını rica ediyorum.  Tüm sağlık çalışanlarımızı yürekten bir kez daha tebrik ediyor ve alkışlıyorum." ifadelerine yer verdi.

NEVŞEHİR EVDE KAL!

Evde Huzur,
Evde Mutluluk,
Evde Sağlık Var.
#EvdeHayatVar????
 #BeraberBaşaracağız...