Nevşehir’in en önemli şehirlerarası bağlantı yolu olan Nevşehir-Aksaray karayolunun sıcak asfalt yapılması ile ilgili müjdeli haber geldi. Yatırım programına alınan yol için 4 Şubat tarihinde ihaleye çıkılacak.

Konu hakkında sosyal medya hesabından "2020 Yatırımları Hızlı Başladı.‬ ‪Nevşehir'e Hayırlı Olsun‬" başlığı ile müjdeyi kamuoyuna duyuran AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz şu açıklamada bulundu; "‪Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’ın tensipleriyle 4 Şubat 2020 tarihinde Nevşehir - Acıgöl - Aksaray sıcak asfalt ihalesi yapılacaktır.‬ ‪Emekleri için başta Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’a, Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakanımız Sn Berat Albayrak’a, T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve BütçeBaşkanımız Naci Ağbal’a,T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn Mehmet Cahid Turhan’a ve AK kadrolarımıza şahsım ve Nevşehir’imiz adına teşekkür ediyorum.‬ ‪Durmak Yok Yola Devam.‬ ‪Sevdamız Nevşehir" dedi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de;"Onlar konuşur Ak parti yapar. Cumhurbaşkanımız Sn Sn Recep Tayyip Erdogan’ın tensipleriyle 4 Şubat 2020 tarihinde Nevşehir-Aksaray sıcak asfalt ihalesi yapılacaktır. Hayırlı olsun. Verdiği desteklerden dolayı Cumhurbaşkanımız Sn. Sn Recep Tayyip Erdogan’a, Bakanlarımıza ve bürokratlarına teşekkür ederim." dedi.

-YATIRIM PROGRAMINA ALINAN YOL İÇİN 323 MİLYON TL ÖDENEK AYRILDI...

Nevşehir-Aksaray karayolunun konforlu bir ulaşıma kavuşması için mevcut yolun sıcak asfalt ile kaplanması için beklenen müjdeli haber geldi.

Karayolları Genel Müdürlüğü Yapım ve Danışmanlık İhaleleri Şubesi Müdürlüğü tarafından Nevşehir - Aksaray Devlet Yolu Km: 23+788 - 78+760 Arası Yapım İşi İhalesi 4.Şubat.2020 günü saat:10.00 da yapılacak.

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş konuya dair yaptığı açıklamasında; "Nevşehir - Acıgöl - Aksaray sıcak asfalt ihalesi AK Parti Nevşehir İl Başkanımız ve Milletvekillerimizin gayretleri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla 4 Şubat 2020 tarihinde yapılacak. Hayırlı olsun..." sözleriyle duyurdu.

NEVŞEHİR - AKSARAY DEVLET YOLU KM: 23+788 - 78+760 ARASI YAPIM yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Nevşehir-Aksaray Yapım İhale İlanı.pdf