Şehrimizin insanına en iyi hizmeti verebilmek için büyük bir gayret ve özveriyle çalışan ALWAHA TURİZMİN Nevşehir sorumlusu Hasan Hüseyin KARAKAYA yeni sezonun şehrimize hayırlı olmasını diledi.

Üç yılını başarı ile tamamlayan ve hizmet kalitesini her geçen gün artıran ALWAHA TURİZM, yeni sezona da uygun fiyat, kaliteli hizmet parolasıyla başladı. Hac ve umre yolculuğunda en önemli faktörün güven olduğunu belirten Karakaya, bu güveni Nevşehir halkına verdiklerini ifade etti. Bunun bir göstergesi olarak her yıl bir önceki yıla oranla şirkete tercihin arttığını, umre yolcularının güvenle ALWAHA TURİZMİ tercih ettiklerini söyledi.

Allah’ın misafirlerine hizmet etmeyi en büyük ödül gören ve bu konuda hizmetten taviz vermeyen gayretli ve çalışkan hocalarıyla yeni sezonu başlatan Alwaha Nevşehir şube sorumlusu Hasan Hüseyin KARAKAYA ekonomik fiyat ve kaliteli hizmeti kendilerine hedef olarak koyduklarını, Nevşehir halkının bu hizmete layık olduğunu bildirdi. Çevre illerin de sorumluluğunu üzerine alan Hasan Hüseyin KARAKAYA bu sorumluluk bilinci ile daha da kaliteli hizmet verme yarışında olacaklarını iletti.

GAYRET KULDAN, BAŞARI ALLAH’TANDIR.

Elçi Tur. Hac ve Umre Organizasyon

Adres: Lise Cad.Ortaklar Apt. No: 2/3 NEVŞEHİR

Tel: 0 543 453 50 50 
https://www.facebook.com/www.elcitur.com.tr/