Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlı olan ve bugün 3'üncü kez sokağa çıkan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar çifte bayram yaşadılar.

Ramazan Bayramı'nın ilk gününde sokağa çıkma izini verilen 65 yaş ve üstü vatandaşların bir kısmı, Nevşehir kent merkezinde dolaştı. Nevşehirli yaşlılar, maskeleri ile sosyal mesafe kurallarına dikkat etmelerine rağmen, havanın soğuk olması sebebiyle fazlaca dışarıda duramadılar. Daha çok mahallelerinde olta atan vatandaşlarımız daha çok evlerinin bahçeleri önünde zaman geçirdiler.  

14:00-20.00 saatleri arasında toplam 6 saat izinli olan vatandaşlarımız dışarı çıktıkları için mutlu olduklarını dile getirdiler. 

Ürgüp'te yaşlılara maske dağıtıldı...

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürü Hasan Erhan ve görevli personeller bugün sokağa çıkma serbestliği olan 65 yaş üzeri değerli büyüklerimizin bayramını kutlayarak maske dağıtımı yaptı.

Avanoslu yaşlı teyzemizin ilaç talebi karşılandı

Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise 112 Vefa İletişim Programı üzerinden 65 yaş üzeri kıymetli vatandaşımızın İlaç talebi Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri tarafından karşılanmıştır.

Evde Kal Nevşehir…
Güvenli Şehir… Nevşehir…


Evde Kal Nevşehir…