Nevşehir'de hizmet veren berber ve bayan kuaförleri adına bir berber esnafının FİB Haber Merkezi Watsapp ihbar hattına "Covid 19 kurbanları" başlığı ile gönderdikleri yazılarında şunları ifade ettiler;

Bu yazı, son günlerin gündemine oturan, korona için günah keçisi seçilen, Çinli muamelesi gören berber ve bayan kuaförlerinin serzenişidir.

Ekmek aslanın ağzında denilen şu dönemde, evine ekmek götürebilmeyi başaran ve dahası kendilerine bir yaşam standardı oluşturabilen esnafların ben dört dörtlük sorumluluklarını yerine getirdiğini iddia ediyorum.

Yaklaşık 200 civarı bay bayan kuaförünün ortalama 400 müşteri ile çalışan Nevşehir gibi bir yerde 80.000 müşterinin aptal olduğunu mu düşünüyorsunuz...

Beklentilerini karşılayamayan ve temizliğinden emin olmadığı işletmeye ekmek vereceğini mi (para kazandıracağını mı) düşünüyorsunuz ? Bir meslekte uzun yıllar tutunabilen, her bir diploma sahibi bireyin güvenirliğinden emin olabilirsiniz. Şahsım 25 yıllık berber olarak bu günlere birilerinin Lütfu ile değil göz Nuru el emeğim ile geldim. Hiç bir meslektaşımın da rızkını ihmallerle riske edeceğini düşünmüyorum. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.