Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tüm yurt genelindeki camilerde "Camiler Çocuk Dolsun, Ahlakı Kur'an Olsun" sloganıyla düzenlenen yaz dönemi Kur'an kursları Nevşehir'de büyük ilgi görüyor.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz ve İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç Nevşehir Hz. Ömer Camiide öğrenim gören yaz Kur’an Kursu öğrencilerini ziyaret ettiler.

Açıkgöz: “Camiler çocuk dolsun, ahlakı Kur’an olsun”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "Nevşehir Hz. Ömer Camii yaz Kur’an kursunda geleceğimizin teminatı çocuklarımızı Nevşehir Valimizle ziyaret ettik. “Milli ve manevi değerlerimizi öğrenerek, özümseyerek gelişen nesillerimiz; güçlü Türkiye’nin de teminatı olacaktır.” dedi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ta: "Çocuklarımızın özellikle 4-6 yaştan başlamak üzere dini öğrenmeleri, hakkı, adaleti öğrenmeleri insanın değerleri hırs etmesi ve yaşamında en üst noktada bunu ruh dünyasına yerleştirmesi aslında bugün dünyada yaşanan bütün zülüm ve zalimlikleri de ortadan kaldıran en önemli merhaledir" dedi.

17 Haziran'da başlayan yaz Kur'an kursları 10 Ağustos tarihine kadar devam edecek.