Nevşehir'de bir sağlık çalışanı vatandaşımız, Korona virüs salgınından dolayı mağdur olan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için maaşını bağışlayarak örnek bir davranış sergiledi.

Nevşehir'de sağlık çalışanı vatandaşımızdan örnek davranış...

İsmini vermek istemeyen Nevşehirli sağlık çalışanı bir vatandaşımız örnek davranışı ile ilgilide FİB Haber Merkezimize şu açıklamalarda bulundu;

"Bizler şu anda en riskli durumda çalışan insanlarız ve gece gündüz demeden sağlığımızı riske atarak çalışıyoruz. Mesleğimizi yapmaktanda memnun ve mutluyuz.

Emeğimizle yaptığımız hizmetlerin yanında devletimizin başlattığı "Biz bize yeteriz Türkiyem" kampanyasına da maddi olarak katkıda bulunalım diyorum.

Farklı meslek kurum ve konumlarda bulunan vatandaşlarımız gücünün yettiği gönlünden geçtiği miktarda bu çok anlamlı kampanyaya katkıda bulunuyorlar. Hepsinden Allah razı olsun. Rabbim bu yapılan bağışların karşılığını ahirette mizan terazilerinde versin inşallah.

Ben Nevşehir'de özel bir hastanede çalışan bir sağlık personeliyim. Bu ayki maaşımı ben de kampanya bağışladım. Tüm sağlık çalışanı meslektaşlarımdan da imkanları nispetinde gönüllerinden geçtiği kadar bir destekte bulunmaya davet ediyorum.

Rabbim en kısa zamanda da ülkemizi ve dünyamızı zor günleri geçirip, sağlıkla sıhhatle huzurlu mutlu günlere kavuştursun inşallah. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum" dedi.

1 Nisan 2020 tarih itibariyle Türkiye genelinde tam "601 Sağlıkçımız" bizleri korumak sağlığımıza kavuşturmak için kendi sağlıklarından oldu. Maddi manevi olarak canıyla, parasıyla kendilerini feda eden tüm Sağlık çalışanlarımızın Allah yar ve yardımcıları olsun. Bunca fedekarığın ardından bu illetten kurtulmak için halkımızında üzerine çok önemli görevler düşüyor. Kendinizi düşünmüyorsanız, anneniz, babanız, çocuklarınız için, sevdikleriniz için, sağlıkçı kardeşlerimiz için lütfen evde kalın. Evde Kal NEVŞEHİR #EvdeKalNEVŞEHİR

BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM HESAP NUMARALARI

Corona virüsü tedbirleri kapsamında başlatılan kampanyanın banka hesap numaraları bilgileri şu şekilde;