Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nün uyarısının ardından Nevşehir'de başlayan ve bardaktan boşanırcasına yağan yağmur hayatı olumsuz yönde etkilerken, gök gürültülü sağanak yağış yaklaşık yaklaşık 1,5 saat sürdü. Yağışa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, iş merkezlerinin önlerine ve otobüs duraklarına girerek yağmurdan korunmaya çalıştı

Öğleden sonra etkili olan sağanak yağmur nedeniyle Nevşehir'de kentin birçok caddesi sular altında kaldı. Özellikle Nevşehir Belediyesi tarafından yapımına yeni başlanan Lale Caddesi üzerindeki yol tamamen sular altında kaldı. Yeni yapılan yol üzerinde konulan küçük rögarlar tıkandı. Bazı vatandaşlar, işyerlerine su girmesin diye tıkanan rögarları kendi imkanlarıyla açmaya çalıştı. O anlar yaşanırken Belediye ekipleri gelmeyince vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Bazı araçların da caddelerde biriken sular nedeniyle ilerleyemedikleri gözlendi.  

Çevredeki vatandaşlar Nevşehir Belediyesi tarafından Lale caddesi üzerinde yeni yapılan yollara konulan rögarların küçük olduğunu dile getirdi.

İşte yeni yapılan Lale caddesi üzerindeki yollar göle dönerken, araçlar sular altında kaldı. Videoyu izlemek için TIKLAYINIZ!

Yağmurdan sonra ise işte bu görüntüler kaldı...