Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza Infaz Kurumu Topuzlu Han'da Cumhuriyet Savcısı Tevfik Arslan ve Elazığ Hakimi Aslı Arslan'a veda yemeği düzenledi.
Kurum Müdürü Kağan Gençer, 2. Müdür Yusuf Altan, Psikolog Evrim Aral, Çağlar Var, Sosyal Çalışmacı Büşra Doğan, Infaz Koruma Başsmemuru Ercan Toprak ve kurum personelinin katıldığı yemekte, Kurum Müdürü Kağan Gençer, son HSK kararnamesi ile Erzurum Oltu ilçesine tayin olan Cumhuriyet Savcısı Tevfik Arslan'a günün anısına kurumu adına çini atölyesinde üretilen çini tabak ve el yazması hat sanati ile isimleri yazılı porselen tabak hediye ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Cumhuriyet Savcısı Tevfik Arslan bu süreçte Nevşehir E Tipi Ceza Infaz Kurumunda hiç bir sorun yaşanmadan zor günlerin atlatıldığını çok büyük fedakarlıklar göstererek görev yapmalarindan dolayı Kurum müdürü Kağan Gençer ve kurum personeline teşekkür ettiği Elazığ Hakimi Aslı Arslan'da Kurum müdürü ve personele yemekten dolayı teşekkür ederek değişik konularda sohbet ortamında bir akşam geçirildi.