Dersiad Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek Ve Yönetim Kurulu üyeleri Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan ÇİFTÇİ'yi makamında ziyaret ettiler ve plaket verdiler...
            
Dersiad Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında; "Zaferlerle dolu şanlı tarihimizin başlangıcından bu güne Din, Vatan, Bayrak ve Millet uğruna şehit ve gazi olmuş,ayrıça 15 Temmuzda haince yapılan kalkışmaya, iman dolu göğsünü siper etmiş olan tüm vatan evladı şehitlerimize, yüce Allah tan rahmet gazilere acil şifalar yakınlarına sabır ve metanet dilerim. " dedi.

    Başkan Civelek sözlerini şöyle sürdürdü; Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği olarak Şehrimize böyle güzide bir Şehitlik Parkını kazandıran saygıdeğer Belediye Başkanımız Hasan ÜNVER Beyefendiye şahsım ve tüm kadrolarım adına canı gönülden teşekürü bir borç biliyorum...

         Dersiad olarak yapmış olduğumuz şehitler parkı ziyaretimizle bir nebze olsun, onlara karşı vefa borcumuzu yerine getirmeye gayret ettik. Yüceler yücesi Mevla’mızdan bu hayatta vatanımızı milletimizi ve dünya Müslümanlarını koruyup  kollamasını canıgönülden temenni ederim.

     Ayrıca bu şehitlik parkı ziyaretimizde bize eşlik eden Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan ÇİFTÇİ Beye hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum dedi.