2016-2017 Eğitim Öğretim yılının start vermesi ile Türkiye genelinde Okullarımızda 15 TEMMUZ DARBESİ VE ŞEHİTLERİMİZİ anma proğramları düzenlenmeye devam ediyor.

15 Temmuz darbe girişimine , darbenin ilk başladığı andan itibaren varını yoğunu ortaya koyup her şekil ve koşulda darbenin karşısına dikilen Nevşehir in bu bağlamda en faal Köylerinden birisi olan ACIGÖL ve NEVŞEHİR de Demokrası Meydanlarını boş bırakmayan Baş komutan CUMHUR REİSİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ın son dediği güne kadar DEMOKRASİ NÖBETİ ne devam eden TOPAÇ KÖYÜ bu duruşu ile NEVŞEHİR il bazında Takdire şayan olmuştu.
15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ kapsamında TOPAÇ KÖYÜ nde Demokrasi bayrağını bu sefer de minik eller devraldı.

TOPAÇ KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU nda Öğretmenlerimizce organize edilen 15Temmuz Şehitleri anma proğramı Okul öğretmen öğrencileri ve Halkın katılımı ile yapıldı.


TOPAÇ KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULUNDA 15 TEMMUZ DARBESİ ŞEHİTLERİNİ ANMA ETKİNLİĞİ 

Müdür Asım DURGUN , Müdür yardımsısı Yasin KILINÇ , Koordinatör öğrt.Erdi KESKİNKILIÇ Öğretmenlerimiz ; Metin TAŞ , Havva YAĞMUROĞLU , Nagihan DEMİRAY , Fatma YUMURTACI , Ebru AKSÜT , Fatma Aybike GÖNCÜ , Eda ÖZTÜRK , Yasemin DOKUTUR , Hülya AKYOL , Demet KILÇ , Esin YILMAZ , Serkan KARTALOĞLU ve Adnan KOLSUZOĞLU hazır bulundular.

Bir dakikalık saygı duruşu İstiklal Marşı okunması ile başlayan proğram Köy İmamı Bayram CİNGİTAŞ ın KUR-ANI KERİM tilaveti ve duası ile devam etti.
Köyümüz Okulu Müdür yardımcısı YASİN KILINÇ ve Proğram Koordinatörü ERDİ KESKİNKILIÇ Öğretmenlerimizin Önderliğinde yapılan anma proğramında 15 Temmuz gecesi ve sonrasında yaşanan olaylar Okulumuz öğrencilerince sunum yapıldı.Sunum sonrası hep birlikte Okulumuz Konferans salonuna geçilerek Müdür Yardımcısı Yasin KILINÇ tarafından hazırlanan 15 Temmuz gecesi yaşananlar ile ilgili görsel sunum yapılarak proğram sona erdi.

TOPAÇ KÖYÜ HALKI ADINA Öğretmenlerimize Teşekkür eder yarınlara Dinine Vatanına Milletine Bayrağına bağlı nesiller yetiştirmelerini temenni eder 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının Öğretmenlerimize Öğrencilerimize ve bütün memeleketimize hayırlı olmasını dileriz.