Nevşehir İşkur Engelli Ve Eski Hükümlüleri İstihdama Dahil Etmeye Devam Ediyor.

Nevşehir İşkur İl Müdürlüğüne sunulan 12 engelli ve 5 eski hükümlü projelerinden, Engelli ve Eski Hükümlü Çalıştırmayan İşverenlerden Tahsil Edilen İdari Para Cezalarını Kullanmaya Yetkili Komisyona Dair Yönetmelik kapsamında görevli komisyon tarafından, onaylanan ve 36.000,00 TL. hibe almaya hak kazanan 3 Engelli proje sözleşmesiproje sahipleriyle bir araya gelerek İl Müdürlüğümüzde imzalanmıştır.

Nevşehir İşkur İl Müdür V. Şinasi İNANICI Engelli ve Eski hükümlü projelerinden (2 adet büyükbaş hayvancılık projesi, 1 adet küçükbaş hayvancılık projesi)  komisyon tarafından uygun bulunan ve ödenek tahsis edilmesine karar verilen 3 Engelli vatandaşımızla bir araya gelerek makamında sözleşme imzaladı.

İNANICI, vatandaşlarımıza projelerinin hayırlı olmasını dileyerek, proje kapsamında işlerini büyüterek istihdama katkıda bulunmaları konusunda temennilerde bulundu. İlimizde daha öncesinde de benzer projelerle büyük gelişme kaydedildiği ve olumlu dönüşler aldığımızı belirten İNANICI, yeni proje dönemi için başvuruların başladığını ve 17 Temmuza kadar proje başvurularının devam edeceğini söyledi.