Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren firmalar geçtiğimiz akşam Diriliş Meydanında demokrasi nöbeti tutan binlerce kişiye ikramda bulundu.

Konu hakkında açıklamada bulunan Nevşehir Islah OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan KAHVECİ yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi;

15 Temmuz darbe girişimine karşı Millet İradesi ve Devlet Büyüklerimiz başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, Başbakanımız Binali YILDIRIM, Bakanlarımız, Millet vekillerimiz ve canlarını ortaya koyan halkımız gücünü göstermiş ülkemize yapılan bu hain saldırı teşebbüsü önlenmiştir.

Özellikle Sanayicilerimiz daha önceki darbelerde en ağır şekilde etkilenmiştir. Bu durumun sancısını Ülke olarak yıllarca yaşadık. Bizler sanayiciler olarak daha çok çalışıp daha fazla üreterek Ülke ekonomisinin büyümesine, gelişmesine katkı sağlamak için her ne şart altında olursa olsun seçilmiş olan Hükümetimizi desteklemekten asla vazgeçmeyeceğiz.

Bugün burada Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesi olarak bizlerde üzerimize düşen görevi yapmak üzere nöbet tutan vatandaşlarımıza ikramda bulunmak istedik ve böyle organizasyon düzenledik.

Ben buradan Darbe teşebbüsüne karşı erdemli duruşlarından dolayı OSB’de bulunan sanayicilerimize Şahsım ve Yönetim Kurulu adına teşekür etmek isterim.
Ayrıca halkımıza miting alanlarımızı boş bırakmadıkları için göstermiş oldukları dik duruşlarından dolayı teşekkür ederiz.

Vatan için canını bir an bile tereddüt etmeden canlarını veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet , Yaralılarımıza acil şifalar dilerim.