Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş tarafından verilen iftar, Nevşehir Protokolü ve iş dünyasının temsilcilerini aynı masa etrafında buluşturdu. Yemeğe Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da katıldı.

Crowne Plaza Kapadokya Otel’de düzenlenen iftar yemeğine; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Emniyet Müdür Vekili Faruk Yaman, İl Müftüsü Yakup Öztürk, NTB Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti İlçe Başkanı Edip Avşar, STK temsilcileri, Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın, Kapadokya Enerya Gaz İl Müdürü Özenç Gezgin iş insanları, Özaltın ailesi, Nevşehir ve Niğde Ofis personelleri ve davetliler katıldı.

İftar öncesinde Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş’nin kuruluşundan bugüne gerçekleştirdiği yatırımlara ilişkin bilgiler veren şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın, 2019 yılında yapacakları yatırımları anlattı.

Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın, Türkiye'nin en yaygın özel doğal gaz dağıtım şirketi olan Enerya Enerji, her geçen gün yaptığı yatırımlarla büyümeye, abonelerini doğal gaz konforu ile tanıştırmaya ve yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile toplumsal fayda sağlamaya devam ettiğini ifade ederek Nevşehir’de de Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş olarak müşteri memnuniyetine odaklı en kaliteli hizmeti sunmak olduğunu ifade eden Özaltın,“Ramazan Ayı nedeniyle iftar programımıza teşriflerinizden dolayı başta Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a ve tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Özaltın’ın konuşmasının ardından okunan ezan ve yapılan dua ile birlikte iftar yemeğine geçildi.

Vali İlhami Aktaş, İftar yemeğini veren Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu’na ve katılımcılara teşekkür ederek, Ramazan aylarını kutladı.

İftar programı, katılımcılarla karşılıklı bilgi alışverişi ve istişareler ile devam etti.