Umre ziyareti için kutsal topraklara giden Nevşehir umre kafilesi yurda döndü. Umreden dönen kafileyi, yakınları ve sevenleri heyecan ile karşıladı. Büyük bir heyecan ve mutluluğun gözlerinden okunduğu umreciler, yaşadıkları sevinci ‘Anlatılmaz ancak yaşanır’ şeklinde dile getirdiler.

Nevşehir terminali bayram sonu ve umrecilerin gelişiyle kalabalıklaştı.

Kendi imkanı ile Nevşehir il ve ilçelerinden çıkarak Kutsal topraklara hareket eden umre kafilesi 35 günlük Dini bir ibadet olan Umre ziyaretinde bulunarak Nevşehir’e geldiler. 

Terminal önünde toplanan vatandaşlar umreden gelen yakınlarını karşılayarak hasret giderdiler. Umre'den dönen Nevşehirliler 35 günün nasıl geçtiğini ve o manevi ortamdan ayrılmanın üzüntüsü içerisinde olduklarını dile getirdiler. Umrecilerin çok mutlu oldukları gözlerden kaçmadı.


Duygu ve düşüncelerini FİB Haber Ajansı www.fibahber.com) a anlatan umreciler, mukaddes toprakların mutlaka ziyaret edilmesi gerektiğini anlattılar.

Mübarek topraklara yüz süren Nevşehirli vatandaşlarımız Kendilerini karşılayan ziyaretçilerine Kutsal topraklardan getirdikleri hurma zemzem suyu ve çeşitli hediyeler vererek ziyaret edenlere teşekkür ediyorlar. Umre ibadetini tamamlayarak evlerine dönen vatandaşlarımız, ziyaretine gelen eş dost akraba ve arkadaşlarına Allah kabul etsin darısı tüm inananların başına inşah hiç gitmeyenlere de bu kutsal görev nasip olur dediler.