Ceylan ve Çatıkkaya Ailelerinin Biricik yavruları Nilüfer ve Uğurtan Çatıkkaya çiftinin Düğününe; İçişleri Bakanı Sayın Efkan Ala, Eski Aksaray Valisi İçişler Bakanı Müsteşarı Selami Altınokİstanbul Valisi Vasip Şahin ,AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa AtaşAK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, İş Adamı Bekir Paslanmaz'ın yanında ilimizden çok sayıda bürokrat, sivil toplum kuruluşu temsilcisi de katıldı.

Valimiz Sayın Mehmet Ceylan ve Zuhal Ceylan Hanımefendi, düğüne gelen davetlileri kapıda karşıladı.

Daha sonra, gelin ve damat alkışlar eşliğinde düğün salonuna girdiler ve masalarında yerlerini aldılar.

Daha sonra, nikâh merasimine geçildi. 

İstanbul Üsküdar Belediye Düğün Salonunda düzenlenen düğünde çiftlerin nikahını Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıyarken çiftlerin şahitliklerini ise İçişleri Bakanı Sayın Efkan Ala, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri birlikte yaptılar.

İçişleri Bakanı Sayın Efkan Ala,
 genç çiftlere nasihatlerde bulunarak mutluluklar diledi. Nikah Şahitleri Nevşehir Milletvekilelleri ve Belediye Başkanı Ünver ise, çiftleri kutladı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de gelin ve damada bir ömür mutluluklar dileyerek, Evlilik Cüzdanını verdi.

Gece geç saatlere kadar süren düğün merasiminin ardından, Valimiz Sayın Mehmet Ceylan ve Zuhal Ceylan Hanımefendi davetlileri kapıya kadar uğurlayarak, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Düğün merasimi, gelin ve damadın, düğüne katılan davetlilerle birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Bizde www.fibhaber.com ailesi olarak Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.