Nevşehirli 25 yaşındaki kanser hastası Mehmet Ali Doğan, Kayseri'deki özel bir hastanede geçireceği ameliyat öncesinde FİB Haber Merkezine konuşarak tüm sevenlerinden ve Nevşehir halkından helallik ve dua istedi. 

Askerlik hayali gerçek oldu

17 yaşında yakalandığı amansız hastalık sonrası 20 yaşında evine gelen askeri tebligat ile heyecanlanan fakat rahatsızlığı dolayısı ile 25 yaşına gimesine rağmen askerlik yapamaması durumunun içine çok verdiğini ifade eden Nevşehirli Mehmet Ali Doğan; "25 yaşındayım. Hastalığım nedeniyle askerlik yapamadım ve bu benim hep içimde bir ukte kalmıştı. Ayaklarım kesilmeden önce askeri üniforma giyme rüyamı gerçekleştirdim çok şükür şimdiki hayalim ise sağlığıma kavuşmak" dedi.

"Hayatımı kaybetmemek için bacağımı kaybedeceğim..."

Doğan: "Hastalığım nedeniyle 4 kez ameliyat oldum şimdi Kanserli hücrelerin vücuduna dağılma durumu nedeniyle 5. kez ameliyat altına giriyorum. Yanız bu kez geçireceğim ameliyatta ayağım kesilecek. Sonrasında da işallah iyileşince protez takılacak. Hakkınızı helal edin..." 

Mehmet Ali "Dua edin" dedi ve ameliyata girdi! 

FİB Haber Merkezi ile duyurduğumuz kanser hastası genç kardeşimiz Mehmet Ali Doğan, Nevşehir halkımızın destekleriyle ameliyata girerken, şimdide sizlerin hayır dualarını bekliyor...

İşte ameliyata girecek hastaya okunacak dua...

"Es'elü'llâhe'l-azîm. Rabbe'l-arşi'l-azîm en yeşfiyeke." 

"Arş-ı Azimin Rabbi olan Allahü Azîmüşşan'dan sana şifalar ihsan etmesini dilerim." 

"Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." 

"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."

Amelyattan çıktı...

Kanser hastalığı nedeniyle sağ bacağı kesilen Mehmet Ali Doğan ameliyattan çıktı. Ameliyatın başarılı geçtiği belirtildi. Rabbim acil şifalar versin...

Ve bu genç kardeşimizin sağlığına kavuşmasına vesile olanlara ne mutlu... Unutmadan; "Nevşehirli olmak bir ayrıcalıktır. "

ALLAH RAZI OLSUN 

Biz bu üden büyk bir Milletiz...

İşte Nevşehirli kanser hastası gencin tek hayali yürek dağladı...O röportajı izlemek için TIKLAYINIZ!