16.01.2017 günü Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, bölücü terör örgütünün düzenlediği silahlı saldırı sonucu şehit olan Nevşehirli 23 yaşındaki polis memuru Furkan Demir'in şehadetinin üçüncü yıldönümü nedeniyle Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Şehit Furkan Demir İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen anma törenine katıldı.

Anma törenine Furkan DEMİR'İN ailesi ve yakınları, Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ' ın eşi hanımefendi Songül AKTAŞ, İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Hüsamettin EROL, İl Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY, JAKEM Komutanı J. Albay Ercan ALTIN, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş DEMİR, Nevşehir Müftüsü Yakup ÖZTÜRK, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin ŞENER, Gazi ve Şehit Aileleri yakınları, Şehit Semih Turgut Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri katıldı. 

          Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan anma töreni, konuşmalar, Nevşehir Müftüsü Yakup ÖZTÜRK' ün duası, Furkan Demir'in hayatını anlatan slayt gösterisi ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile son buldu. Şehidimize Allah'tan rahmet kederli ailesine, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Anma töreninin hazırlanmasında emeği geçen Şehit Semih Turgut Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.