Nevşehirli 16 yaşındaki Selin Kaynar, geçirdiği kalp ameliyatı sonrası 7 günlük yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin ardından bugün normal odaya alındı.

Nevşehirli genç kızımız Selin'in babası Cumhur Kaynar; "Allah'a şükürler olsun kızım bugün yoğun bakımdan servise çıktı. Rabbim hastası olanlara da acil şifalar versin. Bir kez daha herkeze çok çok teşekkür ediyorum. Öncelikle www.fibhaber.com FİB Haber Merkezine, Nevşehir Belediye Başkanımız Sn. Hasan Ünver'e, Atilla Seçen başkanımıza, Fikret ve İbrahim abimiz, Alican kardeşim tüm emeği geçen yardımcı olan herkesten dua edenlerden Allah razı olsun" dedi.

7 gün sonra Yoğun bakımdan servise çıkan Selin'in Babası Cumhur Kaynar bu mutlu haberi ilk kez FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörü Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal vasıtasıyla tüm Nevşehirli okuyucularımızla paylaştı. www.fibhaber.com u telefonla arayan Baba Cumhur Kaynar daha sonra bir sürpriz yaparak yoğun bakımdan çıkan kızı Selin Kaynar'ı FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörü Fikret Çapacı ile telefonla görüştürdü.

Selin yaptığı ilk açıklamada "Allahıma şükürler olsun Şuan çok iyiyim. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Nevşehirli olarak, bir kez daha onur ve gurur duyuyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu mutluluk anlatılmaz ancak yaşanır. Teşekkürler NEVŞEHİR her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa...