Nevşehir İHH; 2019 yılı Çocuk Şenliğini, 1 Mayıs'ta Kültür Park üzerindeki piknik alanında düzenledi. 

Futbol, halat çekme, çuval yarışı, balon patlatma, yumurta taşıma gibi oyunlarla doyasıya eğlenen çocuklara, yemek ve çay ikramı da yapıldı.

Program hakkında açıklama yapan Nevşehir İHH Yetim Birimi başkanı Fatih ÖZEL: "Bizler için artık geleneksel bir hâl alan Çocuk Şenliğinin, bu yıl 4.'sünü düzenledik. Katkılarından dolayı tüm hayırseverlerimize, bilhassa Nevşehir İHH Başkanı Baki Öncel Hocamıza teşekkürü bir borç biliyoruz.  Çocuklarımızı böyle mutlu görmek, bizleri de son derece mutlu ediyor. Her sene ' bir sonraki sene daha iyisini yapmak üzere' şenliğimizi noktalıyoruz.

Burada bulunan İHH görevlilerinin tamamı gönüllülük esasıyla çalışıyorlar ve madden hiçbir karşılık beklemiyorlar. Hak katındaki karşılık ve çocuklarımızın-ailelerimizin yüzlerinde oluşan mutluluk bizler için en büyük mükâfat...

Bu arada yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle, Nevşehirli hayırseverlerimizin yapacağı bağışların, ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için ayrı bir anlam ifade edeceğini de bu vesileyle belirtmek isterim" dedi.

İşte Nevşehir'de Halat Çekme Oynayan Özel Çocuklarımızın Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!!!