Üyelerinin sahip oldukları markaların korunmasına, geliştirilmesine ve markalaşma çalışmalarına destek vermek, istediklerini söyleyen Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, Borsa olarak Nevşehir´den ulusal ve uluslararası düzeyde markaların çıkmasına katkıda bulunmak istediklerine vurgu yaptı. Salaş, Seminerin Borsa üyeleri için ücretsiz olacağını belirterek, Gümüşhane Üniversitesi iletişim fakültesi Yrd. Doç. Dr. Emre Ş. ASLAN´ın eğitmenlik yapacağı eğitim programına tüm halkımız davetlidir” dedi. Başkan Salaş, düzenleyecekleri seminerde; marka ve markalaşma stratejileri, rekabetçi bir piyasada markalaşma, markanın korunması ve etkin kullanımı konularında bilgi verileceğini söyledi.

Markalaşmak değer artışı sağlar

Markalaşmanın, hem gelişmiş hem de gelişmekte olan ülke firmalarının dünya pazarlarında yer sahibi olma ve ticaret hacmini arttırma bakımından çok önemli bir unsur haline geldiğini de söyleyen NTB Başkanı İbrahim Salaş, pek çok firmanın markalaşmak için yüksek reklam giderlerini göze aldığını ve piyasada adlarını markalaştırmak için girişimlerde bulunduğunu belirtti. Yurtiçinde ya da yurtdışında marka olabilmiş, ürünü tanınmış ve güvenilir bir marka haline getirebilen firmaların, kendilerinden kat kat fazla üretim hacmi ve istihdamı olan ama markalaşmamış firmalardan çok daha yüksek kâr marjları elde ettiğini hatırlatan Salaş, “Bu firmalar sadece markaları üzerinden büyük bir artı değer oluşturuyorlar.Nevşehir Ticaret Borsası olarak üyelerimizin kalite ve güvenilirlik konularında kendini ispatlamış markalar olmasının önünü açmak amacıyla bu semineri düzenledik. Tüm Nevşehirli vatandaşlarımızı seminerimize bekliyoruz” dedi.


Nevşehir Ticaret Borsasından Seminere Davet!

Marka ve Markalaşmanın öneminin her geçen gün arttığı bu yıllarda, ürünlerimizin ve kendi değerlerimizin rakiplerine göre bir adım önde olabilmesi için Markaların ve Markalaşmanın ne kadar önemli olduğunu ve rekabet edebilmek için marka olmanın gerekliliğini her platformda dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası üyelerine bu konuda her türlüğü desteği vermektedir.

Ürünlerimizi ve firmalarımızın kendi markalarını oluşturmak için Borsamızın yaptığı çalışmalar kapsamında, bu konuda uzman olan Gümüşhane Üniversitesi iletişim fakültesi Yrd. Doç. Dr. Emre Ş. ASLAN Nevşehir Ticaret Borsası Üyelerimize, marka, strateji, reklam, iletişim  konularında 10 Şubat 2017 Cuma Günü saat 14:00 bir seminer verecektir.  Nevşehir Ticaret Borsasında yapılacak olan seminere tüm Nevşehirli vatandaşlarımız davetlidir.

NEVŞEHİR TİCARET BORSASI