Nevşehir'de İŞKUR'un Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Milli Eğitime bağlı okullarda görevlendirilecek temizlik ve güvenlik görevlileri işçi alımı ilanı ile ilgili başvurular bugün resmen başladı. İŞKUR önünde toplanan yüzlerce genç akşam saatlerinden itibaren soğuk havaya rağmen İŞKUR binası önünde beklemeye ve sıra kapmaya başladı. 

İŞKUR vasıtası ile TYP (toplum yararına program) kapsamında Milli Eğitim de çalıştırılmak üzere ilimize 440 kişi temizlik 124 kişi güvenlik kadrosu verilmişti.

Bugün başlayan başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Nevşehir İl Müdürlüğüne yapılacak ve 22 Eylül mesai saati sonunda tamamlanacak.

25 Eylül Çarşamba günü Ahi Evran Anadolu Meslek Lisesi ( Eski Ticaret Meslek Lisesi)  Kapalı Spor Salonunda noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek.

Nevşehir'de Okullara 124 güvenlikçi 440 temizlikçi alınacak...

Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde okullarda çalıştırılmak üzere geçici işçi alımı başvuruları (TYP), 18 Eylül çarşamba günü başlayıp, 5 gün süreyle başvuru yapılabilecektir. 18 yaşını dolduran herhangi bir sigortalılığı olmayan herkes başvurabilir. 

KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?

Kuruma kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Emekli ve malul aylığı almıyor olmak, Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç),

Emeği geçenlerden Allah razı olsun...