Tüm Dünya'da olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren Koronavirüs ile mücadelede canla başla mücadele eden Sağlık personelinin bu çabasını görmezden gelmediler ve Sağlık personellerine de toplu taşıma kullanmayı ücretsiz hale getirdiler.

Ülke olarak içerisinde bulunduğumuz bu zorlu günler de Nevşehir Özel Halk Otobüsü işletmecileri ve şoförleri yine kayıtsız kalmadı ve elini taşın altına koyarak bu seferde Sağlık çalışanlarının yanında olduklarını gösterdiler.

Her zor koşullarda söz konusu Devlet ve Vatan olduğu zaman en ön sıralar da onları görmemiz mümkün. Duyarlıkları takdir edilecek ve kendi sağlıklarını hiçe sayarak çalışmaya devam ederek Nevşehir halkına hizmet etmek için gecelerini gündüzlerine katan, tek amaçları hizmet ve ekmek paralarının dışında bir amaçları olmayan toplu taşıma emekçileri bu seferde Sağlık personeline verdikleri destek ile halkın takdirini kazandılar.

NEVŞEHİR ÖZEL HALK OTOBÜSCÜLERİ TEŞEKÜR EDERİZ.


Vefakar ve cefakar halk otobüsçüleri.
1989 yılından bugüne kimine ambulans, kimine taksi, kimine servis hizmeti veren bu kutsal meslek çalışanları, 'abi param yok', 'amca param yok', 'evlat param yok bi dahaki seferde vereyim', gibi mahcup müşterilerini yarı yolda bırakmayan toplu taşıma emekçileri, zaman içerisinde Şehit Aileleri ve Yakınları, Engelli vatandaşlarımız, ve son olarak 65 yaş ve üzeri yaşlılarımıza ücretsiz olarak hizmet vermektedirler.