Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, Jakem Komutanı Jandarma Albay Sayın Ercan Altın, Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Sayın Mazhar Şahbaz Sağlıklı yaşam için Çat vadisinde yürüdüler.

Sağlıklı yaşam için düzenlenen yürüyüşe ilişkin Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk yaptığı açıklamada; "Bugün Kapadokya Bölgesinin en güzel vadisi olan Çat Vadisi'nde İl Jandarma Alay Komutanımız Jandarma Kıdemli Albay Sayın Hüsamettin Erol, JAKEM Komutanı Jandarma Albay Sayın Ercan ALTIN, Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Sayın Mazhar ŞAHBAZ ve beraberindeki misafirleri ile vadi yürüyüşü yaptık. Yürüyüş sonrasında misafirlerimize çömlekte pişmiş kuru fasulye, pilav ve karpuz ikram ettik. Misafirlerimiz Çat Vadisine hayran kalmıştır" dedi.

Başkan Ertürk; "Kıymetli dostlar iddia ediyoruzki Vadimiz Kapadokya Bölgesinin en güzel vadisidir. Çünkü, vadimizde tarihî güvercinlikler var, yeşillik var ve en önemlisi de değişik figürlerde peribacaları var. Yâni tarih, doğal güzellik ve yeşillik üçü bir aradadır. Vadimizi görmüş olan dostlarımızı tekrar bekliyoruz, henüz vadimizi hiç görmemiş olan dostlarımızı da en kısa zamanda vadimizi görmelerini tavsiye ediyoruz" dedi.