Nevşehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerinin bu akşamki konuğu yaptığı televizyon programlarıyla tarihi olayları kendine has üslubu ile anlatan Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil olacak.

Hayırsever vatandaşların katkısı ile kurulan iftar çadırında her gün akşam yaklaşık 2 bin 500 kişiyi iftar sofrasında buluşturan Nevşehir Belediyesi, düzenlediği etkinlikle de ünlü yazar ve sanatçıları konuk ediyor.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerinin bu akşam saat 20.00’da başlayacak olan 18. gününde yazdığı eserlerle tarihin bilinmeyen yönlerini yeni nesle aktaran Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Nevşehirlilerle buluşacak.

Osmanlı tarihi alanında yaptığı çalışmalar ile adından söz ettiren ve katıldığı televizyon programlarında ilgiyle izlenen Prof. Dr. Şimşirgil’in Ramazan Sohbetleri  programına yoğun bir katılımın olması bekleniyor.

ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK

Nevşehir Belediyesi tarafından, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve iftar sofrasına katılmak isteyen vatandaşlar için 2000 Evler Mahallesi ve M. Akif Ersoy Mahallelerinden ücretsiz servis kaldırılacak.

 Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek Ramazan Etkinlikleri ve İftar Sofrasına katılmak isteyen vatandaşlardan 2000 Evler Mahallesi -Üniversite bölgesinde oturanlar için 18.30-19.15 saatleri arasında Tarım İl Müdürlüğü önünden, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ bölgesinde oturan vatandaşlar için ise 1. Etap İş Merkezi önünden 18.30-19.15 saatleri arasında ücretsiz servis kaldırılacak.