THY Nevşehir Satış Müdürü Osman Hacımahmutoğlu, Nevşehir Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ile görüştü.

Ziyarette, Borsa Başkanı İbrahim Salaş ile bir süre görüşerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunan THY Nevşehir Satış Müdürü Osman Hacımahmutoğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Nevşehir İş dünyası ile sürekli iletişim halinde olduğunu belirten Hacımahmutoğlu, Nevşehirli işadamlarına karşılaştıkları zorluklarda her zaman yardımcı olmaya hazır olduklarını belirtti.

Türk Hava Yolları Kapadokya Havalimanı Nevşehir Satış Müdürü Osman Hacımahmutoğlu, Türk Hava Yolları olarak Kapadokya Havalimanı’ndan İstanbul Atatürk Havalimanı’na haftalık 21, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na haftalık 4, sefer düzenlendiğini söyledi. 

Türk Hava Yolları Kapadokya Havalimanı Nevşehir Satış Müdürü Osman Hacımahmutoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür eden Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş; THY'nın İstanbul’a olan uçuş seferlerinin artmasının Nevşehirliler ve iş dünyası açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Dünya bu kadar hızla ilerlerken ve iş dünyası zamanla yarışırken, “havayolu ulaşımı”da bizler için ister istemez kaçınılmaz bir durum arz ediyor açıklamasında bulunan Salaş;  
“Gelişen, değişen ve her gün kendini yenileyen Türk Hava Yolları’nın büyük başarılara imza atarak dünyanın yükselen değeri olması bizleri de gururlandırmaktadır. Sizin nezdinizde Türk Hava Yolları’nın tüm çalışanlarına teşekkür ediyor, hayırlı uçuşlar diliyorum.” dedi.

Türk Hava Yolları Kapadokya Havalimanı Nevşehir Satış Müdürü Osman Hacımahmutoğlu da NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’a havalimanı konusundaki hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.