Türk Telekom Nevşehir İl Müdürü İsmail Bayrakçı, Nevşehir'in İnternet gazetesi FİB Haber Merkezimizi ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Türk Telekom’ un çalışmaları ile ilgili FİB Haber gazetemiz imtiyaz sahibi İbrahim Uysal ve Kurucumuz - Yazı İşleri Müdürümüz Fikret Çapacı’ya bilgi aktaran Bayrakçı, Türk Telekom’ un çağdaş, modernizasyona ayak uydurarak hizmet verdiğini ve Türk Telekom personelinin hizmetin ifasında tecrübesiyle vatandaşlara en iyi hizmeti sunduklarını belirtti. 

İl Müdürü İsmail Bayrakçı, Nevşehir'in her noktasında artık hızlı internet bağlanmasının daha kolay olduğunu söyledi.

“Şu anda haberleşme sektöründe en rekabetçi fiyatlar dakika ücretlerinin ucuzluğu Türk Telekom’da diyen Bayrakçı, "Ayrıca yeni telefon ve internet bağlanma isteği 24 saat içerisinde gerçekleştirilmektedir” dedi.


Bayrakçı, ziyarette Telekom 2018 projeleri ve internet, fiber alt yapı ve tv bu konularında bilgilendirdi.

İl Müdürü Bayrakçı, Yerel basının önemine ve FİB Haber İnternet Gazetesi’nin yerel basındaki yerine değindi. Karşılıklı samimi ve sohbet havasında geçen ziyarette Bayrakçı, ayrıca FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmenimiz Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'ı başarıları için tebrik etti.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak Türk Telekom Nevşehir İl Müdürümüz Sayın İsmail Bayrakçı ve ekibini kutluyor başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. 

FİB Haber.Com İnternet Gazetesi olarak ziyaretleri nedeniyle Türk Telekom Müdürümüz İsmail Bayrakçı'ya teşekkür ederiz. 



Türk Telekom Nevşehir İl Müdürü İsmail Bayrakçı'nın ziyaretine Türk Telekom Santral Şef Teknisyeni Ali Osman Subaşı'da eşlik etti.