Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası başkanlığından yapılan açıklamada Türkiye - ECOWAS ekonomi ve iş forumu ile ilgili oda üyelerine bilgilendirilmelerde bulunuldu.
Konuya ilişkin açıklamada; “TOBB’dan Odamıza iletilen yazıda; Ekonomi Bakanlığından iletilen bir yazıya atfen;  2-3 Kasım 2016 tarihlerinde, İstanbul’da gerçekleştirilen Türkiye – Afrika Ekonomi ve İş Forumu’nun ve İş Forumu’nun devamı niteliğinde, “Türkiye- Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu (ECOWAS) Ekonomi ve İş Forumu’’ programının düzenlenmesinin planlandığı belirtilmektedir. Söz konusu programın hazırlık çalışmalarında faydalanılmak üzere, Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu (ECOWAS) ülkeleri ile ilgili iktisadi ve ticari ilişkilerin geliştirilmesine ilişkin görüş ve öneriler talep edilmektedir.
Ekonomi Bakanlığına iletilmek üzere, Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu (ECOWAS) ülkeleri ile ticari ve ekonomik ilişkilerin mevcut durumu, sorunlar ve işbirliği önerilerinin görüşlerinizle birlikte 11 Ocak 2018 tarihine kadar [email protected] adresine gönderilmesini rica ederiz. Üyelerimize duyurulur” denildi.