Son zamanlarda artan hain terör olayları nedeniyle doğuda sıcak çatışmaların olduğu illerden birisi olan Şırnak’a gönüllü olarak giden Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, görevine geri döndü.

İLÇELERE GEÇİCİ OLARAK ATANMIŞTI

İçişleri Bakanlığı, Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı'nın gönüllü olarak gitmek istemesi üzerine Şırnak'ın çeşitli ilçelerinde görev yapmak üzere geçici olarak Şırnak Vali Yardımcılığı görevine atamıştı.

ALANA HAKİMDİ

Kaymakam Alper Balcı, gerek önce görev yapmış olduğu illerdeki başarıları, gerekse o bölgede yetişmiş olmasından dolayı alana olan hakimiyeti göz önünde bulundurularak üç ay kadar Şırnak Valiliği emrinde görev yaptı.

"HER KARIŞ TOPRAĞIMIZI KUTSAL BİLDİK"
İlçemız Kaymakamı Alper Balcı, "Bu görevi kendi irademle İçişlerini Bakanlığından istedim. Ne mutlu bana ki Şırnak gibi çok önemli, stratejik bir yerde görev yapma şerefi şahsıma tevdi edildi. Biz mülki idare amirleri, vatanımızın her karış toprağını kutsal bildik. Merhum Valimiz Recep Yazıcıoğlu'nun da dediği gibi 'Gidemediğin yer senin değildir' sözünden hareketle gönüllü olarak gittiğim Şırnak'ta bu vatanın bir parçası.

Şırnak'ta, Cizre'de, Nusaybin'de, İdil'de, Silopi'de, Yüksekova'da İslamın son ordusu Türkiye Cumhuriyeti için savaşan tüm muhariplerime selam olsun." dedi