TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Murat Asiltürk tarafından karşılanan Vali Aktaş, İl Koordinatörü eşliğinde kurum binasını gezerek, çalışan personeller ile tanıştı. Vali Aktaş, daha sonra konferans salonunda kurumun çalışmalarını ve destek alanlarını anlatan sunumu dinledi.

Asiltürk, Vali Aktaş'a hazırlanan görsel sunum eşliğinde kurum hakkında bilgiler vererek, kurumun amaç ve hedefleri noktasında müteşebbislerin hem kendilerine hem de ülkemize katacakları katma değerin ne düzeyde olduğunu anlatmaya çalıştı.

Nevşehir TKDK İl koordinatörü Murat Asiltürk, “Nevşehir İl Koordinatörlüğü olarak sağlamış olduğumuz hibe desteklerini İlimiz’in tüm ilçelerine ve köylerimize ulaştırmak ve daha fazla proje alabilmek adına Kaymakamlarımızdan, belediye başkanlarımızdan, İl ve İlçe müdürlüklerimizden, tüm paydaş kamu kurumlarımızdan ve sivil toplum kuruluşlarımızdan gerekli yardım ve hassasiyetin gösterilmesini bekliyoruz.”  diyerek konuşmasını tamamladı.

Asiltürk, Kurumun Kuruluşundan Bugüne Kadar Sağlanan Destekler Kuruluş Süreci Ve Kurumsal Prosüdürler Hakkında Detaylı Bigiler İçeren Sunum Yaptı.

Ziyaret sonunda kurum çalışanları ve şahsı adına Vali İlhami Aktaş’a teşekkürlerini ileten Asiltürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Aktaş'ı uğurladı.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Murat Asiltürk, "Nevşehir Valimiz Sayın İlhami AKTAŞ kurumumuzu ziyaret ettiler. Sayın Valimize Kurumumuzun kuruluşundan bugüne kadar yaptığı çalışmaları, IPARD I programı kapsamında yürütülen projeler hakkında ayrıntılı sunum yaptık. Kendilerine bu nazik ziyaretleri için şahsım ve kurumumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.