Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çardak köyünde üst geçit yonca yaprağı kavşak çalışması yapılıyor.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, dün gerçekleştirilen 10 Yataklı Derinkuyu ilçe entegre hastanesi açılışı sonrası dönüşte Çardak köyü girişine yapılacak olan üst geçiş için incelemelerde bulundu.

Çardak Köyü Girişinde Yapılacak Üst Geçit Projesini Yerinde inceleyen Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Dün incelemelerde bulunduğumuz Çardak Köyümüzün girişine yapılacak üst geçit için Karayolları Bölge Müdürlüğü ile projelendirme çalışmamızı tamamladık. Yakında ihale sürecine girecek. İnşallah en kısa sürede bu önemli güzergahta üst geçişimiz yapımına başlanılarak tamalanacaktır. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun dedi.

Vali Aktaş'ta Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün'den yol yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Vali Aktaş ve Milletvekili Açıkgöz'ün Çardak köyü incelemelerinde Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Çardak köyü muhtarı Adem Özer ve DERSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Civelek ve Kemal Sertkaya da hazır bulundu.


Vali Aktaş ve Milletvekili Açıkgöz bir süre DERSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Civelek'in sahibi olduğu Denge Bims Fabrikasında Çardak köyüne yapılacak olan üst geçit konusunda görüştüler.