Nevşehir Valimiz İlhami AKTAŞ’ın Eşi Songül AKTAŞ Hanımefendi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezini ziyaret ederek çalışmaları hakkında yöneticilerden bilgi aldı.
 Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan Toplum Ruh Sağlığı Merkez’inde (TRSM) tedavi gören hastaların yapmış oldukları tezhip, çini süsleme, tuval üzerine yağlı boya tablo, keçe süsleme,  süs sabunu sabun yapımı gibi el becerisi eserleri sergisini ve fitness salonunu gezdi.
Ayrıca toplantı salonunda, Merkez de tedavi gören hastaların hazırladığı mini etkinliği izleyen Songül AKTAŞ Hanımefendi, Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet ÇÖMÇE ve TRSM sorumlu hekim Psikiyatri Uzmanı Uzm.Dr. Selda Yavuz DEMİRCİ’den, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin amacı, hastaların tedavi süreci, uygulanan terapi yöntemleri ve hastalar üzerindeki olumlu etkileri, el becerileri ile sosyal aktiviteleri konusunda bilgi aldı.
TRSM de tedavi gören hastalarla yakından ilgilenen Songül AKTAŞ Hanımefendi onlarla sohbet etti, yapmış oldukları eserleri inceledi ve sergideki eserleri çok beğendiklerini ifade etti ayrıca böylesine güzel bir merkezi Nevşehir’e kazandıran ve tüm imkanları sunan herkese teşekkürlerini bildirdi,  TRSM de görevli idareci ve çalışanlarada göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretin ardından, Toplum Ruh Sağlığı Merkezininde tedavi gören hastalar, Songül AKTAŞ Hanımefendiye ziyaretlerinden duydukları memnuniyetleri ifade ettiler.