Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İlimiz Merkezde ikamet eden Şehit Polis Memuru Emre Fıstıkeken’in ailesine ziyarette bulundu. 


Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen Polis Memuru Emre Fıstıkeken’in ailesini ziyaret eden Vali İnce Sezer Becel, aileleriyle bir süre sohbet ederek yakın ilgi gösterip, herhangi bir taleplerinin olması durumunda şehit ailelerine kapılarının  sonuna kadar açık olduğunu ifade etti ve vatanımızın birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin, devletimizin ve milletimizin en kıymetli emanetleri olduğunu belirtti.


Vali Sezer Becel; “Şehitlerimiz en kıymetli değerlerimizdir. Onların anneleri, babaları, eşleri, çocukları bizim emanetlerimizdir. Vatanımız ve bayrağımız için canını feda etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.


Ziyaretlerinden duydukları memnuniyetlerini ifade eden şehidimizin annesi Şerif Hanım ise, Vali İnci Sezer Becel’e ve beraberindekilere teşekkür etti. 
Vali İnci Sezer Becel’in ziyaretlerine; İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener ve Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi de eşlik etti.