Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Göre Belediye Başkan Adayı Mustafa Emin Güney, Ramazan ayının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Güney, mesajında Ramazan’ın, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve hoşgörü ayı olduğunu vurgulayarak, tüm Göre halkına ve İslam aleminin bu mübarek ayını tebrik etti.

Mustafa Emin Güney mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gönüllerin ve 11 ayın sultanı, bir Ramazan ayına daha erişmiş olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bir kez daha idrak etme mutluluğuna erdiğimiz mübarek Ramazan ayı; sabır, şefkat, arınma ve mağfiret ayıdır. Aynı zamanda kardeşlik, birliktelik, yardımlaşma ve dayanışma ayıdır Ramazan. İnsanları doğru yola sevk eden yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'in bu ay içerisinde indirilmesi ve içinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin bulunması, bu ayın manevi değerini bizlere daha iyi anlatmaktadır. 

Manevi duyguların en yoğun şekilde yaşandığı Ramazan ayını en güzel şekilde idrak etmeliyiz. Bu vesile ile Ramazan ayının Göre kasabasında yaşayan herkes için sağlık, huzur ve bereket getirmesini dileyerek, “Bu Ramazan, tüm dünyaya barış ve kardeşlik getirsin. Göre halkının ve İslam aleminin Ramazan ayını kutlar, bu kutsal ayın tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ederim,” diyerek sözlerini tamamladı.

0Ed7F131 3D9D 475D Af94 06D418B0D405