AK Parti İl Başkanlığı’nda hafta sonu düzenlenen toplantıya, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk, İl Başkanı Kazım Sunar, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gençlik Kolları Av. Mustafa Rauf Yanar Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, ilçe belediye başkan adayları, belde belediye başkan adayları katıldı.

Toplantıda konuşan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Erdal Feralan, "Nevşehir Ak Parti'den aday adayı olan arkadaşlarımızı görmek memnuniyet vericidir.

Sizlerin kendiniz için değil hizmet için yarıştığınızı gördüm. 30 Mart 2014 tarihindeki seçim 11 yılın en zor bir seçimidir. Fitnenin kol gezdiği, kimin kimin yanında durduğunu bilemediğimiz bir seçim sürecini yaşıyoruz. Kendi partilerinde yer bulamayanlar, ilkelerini ayak altına alanlar, yolsuzluğa bulaşanlar gidip başka partilerde aday oluyorlar. Hani dava şuurunuz bu mu? Memleket sevdanız bu mu? Gezi olayları ve 17 Aralık operasyonlarının hedefinde Sayın Başbakanımız var. Ak Parti var. Türkiye'nin kaybetmiş olması var.Sonuçta halkın iradesinin yok sayılması isteniyor" dedi.

Her gün sokakları gezerken Nevşehir'de belediyecilik hizmetlerinin çok iyi durumda olduğunu vatandaşlardan duymuş olmalarının memnuniyetini yaşadıklarını vurgulayan Feralan, "Belediyecilik bir ekip işidir. Futbol ise takım işidir.İyi kadro,iyi çalışma,sahadaki iyi ve uyumlu performans galibiyeti getirir.AK Parti kadroları da her seçime güçlü bir ekiple girmiştir.Bu seçime de bizlerde Nevşehir Milletvekilleri ve Nevşehir AK Parti teşkilatları olarak çok yoğun çalışmaktayız.

Bu kapsamda Nevşehir merkez ve ilçe belde belediyelerinin AK belediye olması için geceli-gündüzlü çalışmalarda bulunmak zorundayız. Gerçekten mazlumları, mağdurları, yoksulları, garibanları, fukaraları düşünen bir Ak Parti var. İşte Ak Parti'mize bu seçimde daha çok destekte bulunmamız gerekmektedir.

Bu dava şuuruna sahip olanların birbirlerine kırılma,darılma gibi bir lüksü olamaz.Açıkça bu seçimlerle Türkiye'nin gelecek rotasını belirlemiş olacaktır"şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanlığı’nda yapılan değerlendirme toplantısında 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri çalışmaları, seçim çalışmaları konuları görüşüldüğü öğrenildi.