AnadoluJet, Anadolu’yu bir uçtan bir uca bağlamaya ve yolcularını farklı noktalar ile buluşturmaya devam ediyor.

 AnadoluJet, Kapadokya'yı Antalya'dan sonra şimdi de direkt uçuşla İzmir'e bağlayacak. AnadoluJet'in Nisan 2016'da başlayacak Kapadokya - İzmir seferleri haftanın dört günü ve karşılıklı olarak icra edilecek.


AnadoluJet’in Kapadokya (Nevşehir) - İzmir ve Kapadokya - Antalya çapraz uçuşları 2016 yaz tarifesi ile birlikte Nisan ayında başlıyor. İlk defa icrasına başlanacak Kapadokya (Nevşehir) - İzmir uçuşları İzmir’den 20.35, Kapadokya’dan (Nevşehir) 18.30 hareketle haftada dört gün olarak pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri gerçekleşecek.

Bu yıl ikinci kez düzenlenecek Antalya - Kapadokya (Nevşehir) uçuşları ise yaz tarifesi süresince haftanın her günü Antalya’dan saat 17.00 hareketle gerçekleşecek. Kapadokya (Nevşehir) - Antalya uçuşları ise salı, perşembe ve cumartesi günleri saat 18.30; pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri ise saat 22.30 hareketle yapılacak.

AnadoluJet’in geçen yaz tarifesi kapsamında pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftanın dört günü olarak uygulamaya aldığı ve kış döneminde de devam eden Kapadokya (Nevşehir) - İstanbul Sabiha Gökçen (SAW) karşılıklı uçuşlarının ise 2016 yaz tarifesi ile birlikte haftanın her günü icra edilmesi planlanıyor.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.