NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de yıllardır futbol camiasına önemli katkılarda bulunan ve geçtiğimiz günlerde Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kuruluna seçilen Nevşehir ASKF Başkanı Mustafa Avcı, konfederasyonun ilk yönetim kuruluna katıldı.

Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın hayırlı olsun ziyaretinde bulunup yönetim kurulu toplantısına da katıldığı toplantıda Nevşehir’i temsil eden Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı, konfederasyon yönetim kurulu üyeleri ülkemiz ve ilimiz amatör Spor kulüplerinin sorunları ve çözüm yolları üzerine de istişarelerde bulundu.

Nevşehir’in bu tür kurum ve kuruluşlarda temsil edilmesinin önemine dikkat çeken Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı, Konfederasyon başkanı dahil toplam 40 kişiden oluşan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonunun bu yeni dönemde Ülkemiz Sporuna önemli katkılarda bulunacağına işaret etti.

Söz konusu toplantıya Nevşehir’den ASKF Yönetim Kurulu üyesi ve Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, ASKF Yönetiminden Mehmet Hemit ile Oktay Avcı’da katıldı.