Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi C Grubu’nda mücadele eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, ligdeki 4. maçını Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Merkezi’nde yaptı.

İlk 3 haftada rakiplerini  yenen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, bu hafta kendi seyircisi önünde zirve mücadelesi verdiği Kadınlar 2. Liginin çok zorlu takımlarından biri olan Çankaya Üniversitesi ile karşı karşıya geldi.

Maça iyi bir başlangıç yapan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ilk periyodu 22-16 önde kapatırken, 2 periyotta temsilcimiz rakibinin 19 sayısına 18 sayı ile karşılık verdi. İlk devreyi temsilcimiz 40-35 önde kapatırken, 3. periyotu Çankaya Üniversitesi 26 sayı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 18 sayıyla tamamladı. Son periyoda konuk takım 3 sayı önde girerken, temsilcimiz rakibinin 20 sayısına 25 sayı ile karşılık vererek heyecanı yüksek olan maçı 83-81 kazanmasını bildi.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’ndeki 4. maçını da kazanan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübü, 8 puanla gruptaki liderliğini devam ettirdi.