Kozaklı ilçesinde düzenlenen toplantıda Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlhan Temel Kozaklı’daki Termal Tesislerde çalışmakta olan personelin sorunlarını gündeme getirdi ve çözüm önerilerinde bulundu.

Kozaklı Kaymakamı  Kemal Duru gündeme dair genel değerlendirmelerde bulunarak konuşmasında “Başhekimimiz Dr.Atikullah Bey göreve geldiği ilk günden beri Kozaklı için yoğun bir gayretle çalışıyor. Diğer taraftan Kozaklı’da uluslararası bir Termal-Sağlık Turizmi Kongresi düzenlenmesi içinde ayrı bir çalışma yaptığı da malumlarımızdır.

Ancak bizlerinde Kozaklı-Termal Turizm olarak bu kongre için hazırlıklı olmalıyız” ifadesine yer verdi. Hastane Yöneticisi Dr.Atikullah Ghiasee Kürsüye çıkarak Fizik Tedavi Hastanesinin ve Kozaklıdaki Termal Potansiyelin bölge için çok büyük önem arz ettiğini vurgulayarak, ayrıca Genel Sekreter Uzm.Dr. Muhammet Çömçe’nin de Hastaneni ve Kozaklı’daki Termal Potansiyelin Türkiye ve Dünyaya tanıtımı için her türlü desteğe hazır olduklarını da dile getirdi.  Dr.Ghiasee konuşmasında ”Göreve geldiğim ilk günden bu yana öncelikli olarak hastanemiz için üç hedef belirledik. Bunlardan önceliğimiz Hastanemizde ilk olarak Dahiliye Polikliniğini haftanın beş günü poliklinik yapmak suretiyle hizmete açmaktı, hamd olsun bunu başardık. İkinci olarak hedefimiz hastanemize Ultrason Cihazı kazandırmak oldu çok şükür bunu da neticelendirdik. Üçüncü olarak da yine haftanın beş günü hizmet vermek suretiyle Çocuk Hastalıkları Polikliniğini Kozaklımızın hizmetine açmaktır dilerim bunda da muvaffak oluruz’’ şeklinde konuştu. Konuşmasının sonunda Kozaklı’yı ve Nevşehir Genel Sekreterliğini temsilen katılmış olduğu 2. Uluslar arası Sağlık Mezunları Kurultayında Yurt dışındaki farklı Belediye Başkanlarından Kozaklı’daki Termal Turizmi tanıtmak üzere şahsının ve beraberindeki ekibinin davet edildiğinin müjdesini de verdi.


Toplantı, Termal Tesis İşletme sahiplerinin konuşmasının ardından son buldu.