Hafta Sonu Ankara’da meydana gelen terör olayının yankıları hala sürüyor.86 kişinin hayatını kaybettiği olaylar sonrası , Nevşehir Ak Parti İl Başkanı ve Milletvekili adayları ortak bir basın açıklaması yaptı , açıklamada ;

” Ankara’da meydana gelen bombalı terör saldırısı millet olarak hepimizi derin üzüntüye terk etmiştir.”

”Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider yaptıkları açıklamada Ankara’daki kalleşçe ve haince yapılan terör saldırısını lanetliyor; yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz.

Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider www.fibhaber.com a yaptıkları açıklamalarda şunlara yer verdi: “Ankara’da meydana gelen terör saldırısı millet olarak hepimizi derin üzmüştür. Her şeyden önce bu hunharca saldırı sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve bu ıstırabı yakından hisseden aziz milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Ankara’daki kalleşçe ve haince yapılan terör saldırısını kim tarafından gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin kime karşı olursa olsun terörün meşru hiçbir yönü yoktur. Bu provokatif saldırıların sonucu, kaybettiğimiz insanlarla sınırlı değildir. Bu eylemler insanlığı hedef almakta, ortak değer ve idealler etrafında kurumsallaşan huzur ve barış arayışını da tehdit etmektedir. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemesidir. Halkımız her türlü nefretten, şiddetten uzak kalarak, sağduyu içinde birlik ve beraberliğimize her zamankinden çok daha bağlı kalacağına olan inancımızı paylaşıyor, bu menfur saldırıyı şiddetle tekrar kınıyor ölenlere Allah’tan rahmet ,yaralılara acil şifalar ve milletimize başsağlığı diliyoruz.” denildi.