Nevşehir- Aksaray karayoluna serilen mıcır asfalt yüzünden kırılan otomobil camlarına bugün yine yenileri eklendi. Son bir haftada mıcırlı yol yüzünden onlarca kırılan araç camları sürücüleri adeta canından bezdirdi.

Nevşehir'de sıcak asfalt yollar Gıcır, cam kırıyor Mıcır!

Araç trafiğinin en yoğun olarak yaşandığı Nevşehir-Acıgöl yolu üzerinde yapılan asfaltlama çalışmaları, sürücülerin kabûsu haline geldi. Duble yolda asfalt üzerine dökülen tonlarca mıcır nedeniyle hergün onlarca araçların camları kırılıyor. Artık Nevşehir Acıgöl arasındaki karayolu adeta korku yolu haline geldi.

SÜRÜCÜLER KARAYOLLARINA TEPKİLİ!

Nevşehir Aksaray Karayolunda yapılan yol çalışması, sürücülere rahatlık sağlayacağına eziyete dönüştü. Yol çalışmaları sırasında dökülen mıcırların bir türlü tabana yapışmaması, sürücüler için tehlike oluşturuyor. Yolun mıcırlı bölümlerinde bir yandan direksiyon hakimiyetini kaybetme tehlikesi yaşarken öte yandan diğer araçların geçerken sıçrattığı taşlardan korunmaya çalışan Nevşehirli sürücüler bu durumdan şikayetçi ! 

Yeter Artık...

Nevşehir Aksaray karayolu arasında yollara dökülen mıcırlar nedeniyle son bir hafta içerisinde aracının camlarının üç kez kırıldığını belirten Rafet Civelek isimli bir vatandaşımız; " Burası, Nevşehir Organize sanayi yolu, FİB Haber gözünüzü seveyim sesimizi duyurun. Bu Karayollarına. Bu kaçıncı camımız abi 1 haftaya 3 arabam abi bu. Artık yeter böyle saçmalık görmedim diyerek veryansın etti.

YETER ARTIK Bu işin tadı kaçtı!
www.fibhaber.com WhatsApp ihbar hattına camı kırılan ve aracın resmini gönderen bir diğer okuyucumuz ise, "Bıktık artık, 2.ci arabam. Aksaray Yolu soylu galeri önü. Bizim bu mağduriyetimizi kim karşılayacak. Dünyanın neresinde böyle bir şey görülmüş. Bu şehir sahipsiz mi. Yetkililer uyuyor mu...!

Nevşehir Acıgöl yolu üzerine serilen Mıcır asfalt yol nedeniyle şikayetler, defalarca haberlerimizde yer almasına rağmen yetkililer soruna çözüm bulmuyor.

Nevşehir- Aksaray karayoluna serilen mıcır dolgu malzemesi sürücüleri canından bezdirdi. Küçük taşların zift üzerine dökülmesi yolda seyir halindeki araçlara tehlike saçmaya devam ediyor. Yetkililerden ise tek bir açıklama dahi gelmemesi vatandaşları düşündürüyor...

Tepkili Vatandaşlar soruyor;

Nevşehir'de Sorumlular uyuyor mu?

Şikayetler neden kulak arkası ediliyor?

Bıktık artık. Bu soruna bir an evvel çare bulusun.

Kamu görevlilerini de,  vatandaşı mağdur eden soruna el atmaya ve göreve davet ediyoruz.     

'CAN KAYBI YAŞANMADAN ÖNLEM ALINSIN'

Mıcırlı yolun kazalara davetiye çıkardığını belirten sürücüler, Karayolları yetkililerinin bir an önce tedbir almasını istedi. Araçların yoldan geçişi sırasında mıcırların sıçradığını ve yakındaki arabaların camını kırdığını dile getiren Nevşehirli sürücüler bu tehlikenin bir an önce farkına varılıp gereğinin yapılması gerektiğini dile getirdi. Tepkili sürücüler, 'Asfalt çalışması kapsamında dökülen mıcır, yolun belirli bölümlerinde zemine yapışmamış. Bu yüzden araçlar geçerken taşlar fırlayarak arabaların camlarını kırıyor ve araçlarımız zarar görüyor. Şoförler bu mıcırlı yerlerde direksiyon hakimiyetini de kaybedebiliyor. Mıcır yüzünden Allah korusun ölümlü kazalar meydana gelebilir. Can kaybı yaşanmadan bir an önce yoldaki mıcırların süpürme aracı ile temizlenmesini istiyoruz" diye konuştu.
 

En kısa zamanda yetkililerimizin Nevşehir halkının sesine kulak verip çözüm bulacağını ümit ediyoruz. Söz Sizde