İyi Parti Hacıbektaş Belediye Başkan Adayı Hakan Taşdemir,  seçime kısa bir süre kalmasına rağmen çalışmalarına tam gaz devam ediyor.  Hacıbektaş’ta halkın sevgisini ve güvenini kazanan cesur başkan adayı Taşdemir’in seçimi kazanmasına garanti gözüyle bakılıyor.

Taşdemir yaptığı açıklamasında; “insanımızla, bilgimizle, tecrübemizle ve hizmete kendini adamış ekibimizle hazırız, kararlıyız! Hacıbektaş’ın Altın Çağı’nı birlikte başlatacağız! Demokrasinin bayram günleri olan seçimlerde; biz istiyoruz ki projeler yarışsın, fikirler yarışsın. Maalesef proje ve fikir yarışında yaya kalacak olanlar kaçak güreşiyorlar. Biz Cumhuriyetin çizgisinden, Atatürk’ün izinden, demokrasiden, özgürlükten, refah ve adaletten yana olduk ve bu çizgiden asla şaşmayacağız. Projelerimizi, vizyonumuzu Hacıbektaş’ımıza olan sevgimizi konuşmaya devam edeceğiz. Kim ne derse desin biz bu yola; “Bir olalım, iri olalım, diri olalım.” diyerek gönüllere taht kuran Hacı Bektaş Velî gibi; birleştirici, yapıcı, hoşgörü sahibi, sevgi dolu gönlünden olacağız. Kadim tarihi, eşsiz doğası, bereketli toprakları ve sıcacık insanıyla her zaman Hacıbektaşlı hemşerilerimizin yanında yer alacağız.

Bu yoldaki en büyük moral kaynağımız vatandaşlarımızın güveni ve desteğidir. Desteği ile gücümüze güç katan, her zaman yanımızda olan desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ve coşkusuyla hep beraber Hacıbektaş'ımız için başaracağız, hep birlikte gülümseyeceğiz!" dedi.