İnanç ve Kültür Turizmi alanındaki tecrübesi ile Nevşehir turlarında en çok tercih edilen, verdiği hizmetlerle fark oluşturan HATEM turizmde 2023 sömestri dönemi için umre kayıtları başladı.

HATEM turizm tarafından sömestr tatili dönemlerini kutsal topraklarda geçirmek isteyen öğrenciler, veliler ve öğretmenlere özel düzenlenecek olan umre turları için kayıt dönemi başladı.

NEVŞEHİR HALKINA BİR HİZMET DAHA…

Nevşehir'in ilk ve tek yerli firması olan HATEM Turizm Hac ve Umre şirketi verdiği kaliteli hizmetlerle gönüllerde yer edinmeye devam ediyor.

Şehrimizin yerli firması HATEM turizm sömestir umresi için bütün imkanlarını seferber ederek KAPADOKYA HAVALİMANINDAN kutsal topraklara umrecilerini direk uçuşla götürecek. 

Hac ve umre hizmetleriyle gönüllerde yer yapan Hatem turizm şehir halkının rahatını ve kolaylığını düşünerek uçuşlarını Nevşehir’den yapacak.

Aralık ayı grubunu ve sömestir grubunu şehrimizden doğrudan götürüyor. Tecrübeli din görevlileri ile insanımıza hizmet veren şirket, yolcularından olumlu dönüşler alıyor. Bu yolda dua almak herşeyden önemlidir diyen şirket yöneticisi Hasan Karakaya "#memnuniyetbaşarıdır" sloganıyla çıkmış olduğumuz bu kutlu hizmet yolunda bizi yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Bizi takip etsinler her kutlu seferde daha da iyi olacağız "dedi. 

Sömestir tatilinde Nevşehir'den umreye gitmek isteyen kutlu beldenin aşıkları bu tur için geç kalmayın. Sınırlı sayıda uçak koltuğumuz var. Erken rezervasyon hemşehrilerimizin mağdur olmaması içindir. Geç kalmadan genç gelin kutlu beldelere...

Detaylar için arayın!

Hasan Karakaya: 0 543 453 50 50

"Allah herkese kutsal toprakları görmeyi nasip etsin..."

Hacca Hatem Turizm Kalitesiyle Gidin

Hac vazifenizi Hatem Turizm kalitesiyle gerçekleştirmek için aşağıdaki adres ile hemen iletişime geçebilirsiniz

Hatem Turizm - Hasan Hüseyin Karakaya

Adres: Yeni Mahalle. Okul Sokak. No: 27/ 1 Nevşehir

Telefon: 0 384 212 99 96

GSM: 0543 453 50 50 - 0 535 458 89 32

https://www.facebook.com/hatemturizm

Firmamız Diyanet Onaylı A Grubu Hac Umre seyahat acentasıdır.