Türkiye üzerinde 1948 yılında ilk ayakkabı atölyesi olarak kurulan Yeşil Kundura, bugünlere kadar etkisini göstermiş ve günümüze ulaşmıştır. Dünyaca ünlü markaların ayakkabı üretimlerini yapmakta ve bunları lisans üzerinden üretimi ve dağıtım faaliyetlerini sürdürmektedir. Uzun bir dönemdir süren çalışmalar 1960 yılında ilk fabrikasyon üretimlerle devam etmiştir.
Caterpillar (CAT) marka botların satışlarını da gerçekleştirip, üretimlerini yapan YEŞİL, tüm Türkiye ve dünyaya pazarını da sunma konusunda önemli atılımlara sahiptir. Erkek ve Kadın dahil Çocuklara kadar pek çok model, renk, çeşitli ve tasarım ürünleri, su geçirmezlik imkanlarına kadar Caterpillar marka bot ve ayakkabı üretimlerini gerçekleştirmekte olduğunu görebiliyoruz.
Mağazalar ve Online Satış Olanakları
Türkiye’de ilk askeri botlar, iş ve güvenlik botlarının üretimlerini YEŞİL Kundura gerçekleştirmiştir. Bundan dolayı da geçmişten günümüze dayanan köklü çalışmaları, bugünde kaliteli bir yapıda devam etmektedir. Türkiye üzerinde pek çok mağaza üzerinden Caterpillar botlarını bulabilirsiniz. Her biri farklı ürün materyalinde, ökçe boyu ve renk seçeneklerinde bulabilirsiniz.
Mağazalar çeşitli AVM’lerde ve diğer satış noktalarında yer alıyor. Ayrıca internet üzerinden de CAT Marka botları ya da diğer ayakkabı türlerini bulabilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneği bulunmasına karşın, güvenli ödeme metotları da uygulanmaktadır. Visa ve Mastercard’a sahip olanlar içinde veri şifrelerini koruyan programların kullanılmakta olduğunu görebiliyoruz. Sipariş ettiğiniz botlarınızı ve ayakkabılarınızı site üzerinden üyelik giriş yaparak, takip etmenizde mümkündür. Kargom Nerede özelliği ile kargonuzu takip edebilirsiniz.
Temel anlamda YEŞİL üzerinden Caterpillar botlarınızı satın alabilirsiniz. Lisanslı bir üretici olması, bunun dışında birçok dünya çapında ün salan markaların ayakkabıları da üreterek dağıtımını yapması, YEŞİL’in ülkemizdeki temel konumu da göstermektedir. Amerika dahil olmak üzere, Asya, Avrupa ve diğer bölgelere ihracat yapılarak ayakkabıların ulaştırılmakta olduğunu görebiliyoruz.
Genel detaylar bu şekildedir. Eğer birinci elden üretim ile CAT marka ayakkabı ya da botlara sahip olmak istiyorsanız, Yeşil Kundura mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Eğer çok ayrıntılı bir filtre yapmak ve tüm ayakkabı modellerini de incelemek istiyorsanız, online satış mağazasına erişerek, kendinize uygun ayakkabıları adresinize sipariş ettirebilirsiniz.